Hei, vi trenger flere geoteknikere. Har du lyst til å jobbe i et annerledes geofirma?

I Geovita jobber vi i et spisset geomiljø med engasjerte geoteknikere og ingeniørgeologer. Prosjektene vi jobber med er komplekse samferdselsprosjekt og byggegroper for store bygg. De fleste er i urbane strøk og krever en blanding av anleggsteknikk, geoteknikk og byggeteknikk.

Som geoteknikker hos oss får du arbeide med alle fasene i et prosjekt: anleggsteknikk, planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser, parametertolkning, beregninger, 3D-modellering, utarbeide spesifikasjoner for entreprenører og oppfølging på byggeplass.
Vi tror at vi skiller oss ut ved at du får tidlig ansvar og får anledning til å drive egne prosjekter.

Du vil også inngå i et team med erfarne og unge geoteknikere som jobber tett sammen i Geovita og med kollegaer i Aas-Jakobsen.

Vi er en del av et nettverk med spesialiserte firma innen hvert fagfelt. Vi har ikke samlet alle fagene i en stor multidisiplin organisasjon, men har bevisst valgt å beholde fordelene med mindre og lettbente firma.

Alle firmaene er ansatt eiet. Alt vi skaper går tilbake til de ansatte.

Vår modell gir mulighet for å gi god lønn og ha bra ytelser på pensjon og forsikring. Alle får tilbud om kjøp av aksjer i eget firma.

Vi er aktive i geomiljøet gjennom deltagelse i FoU-prosjekter, deltagelse i faglige foreninger og som foredragsholdere og deltager på kurs.

Kanskje det er på tide å prøve noe nytt? Bruk den fine sommeren til å tenke gjennom om det er på tide å skifte beite så snakkes vi etter ferien!

Sorry, comments are closed for this post.